• U bent hier:

Over ons bedrijf


Een korte toelichting over het ontstaan van ons bedrijf.
In de beginjaren '70, richtten Cillen André en echtgenote Vranken Elisa een bedrijf op in grond-, afbraak en klinkerwerken.

In 2004 besloot Stefan Cillen het bedrijf over te nemen, samen met echtgenote Karin Haels. U kan dus wel stellen dat wij over een jarenlange ervaring kunnen spreken en nog steeds verder evolueren. 

Ondertussen beschikken wij ook over de nodige erkenningen. Daardoor kunnen wij onze klanten vandaag de service bieden om desgewenst te kunnen kiezen voor de totaalaanpak, waarbij wij voor alle verschillende fasen één aanspreekpunt betekenen. Dit zorgt voor de nodige tijdwinst en flexibiliteit en werkt bovendien kostbesparend.

Klanttevredenheid vinden wij uiterst belangrijk. Voorafgaand aan elk werk vindt er een verkennend gesprek plaats, zodat wij volledig naar uw wens het werk kunnen uitvoeren. Hierdoor garanderen wij ook een verantwoord prijs-kwaliteitsverhouding.

Ons Team


Stefan
Zaakvoerder

Karin
Zaakvoerster

Ronny Cillen
werknemer
Bert De Gussem
werknemer
Levi Cillen
werknemer

Bedrijfsgegevens

Industrieterrein Kanaal-Noord 1620
3960 Bree

+32 (89) 46 31 29

OND nr. BE0645881131

Cillen Stefan

Bij ons kan u terecht voor een totaalconcept, waarbij alle stappen op elkaar zijn afgesteld en elkaar perfect opvolgen. Ons doel is om samen met onze gemotiveerde en ervaren medewerkers uw ideeën werkelijkheid te maken.

Openingsuren

Vanwege de aard van onze werkzaamheden werken wij niet met vaste kantooruren, maar zijn we op afspraak beschikbaar.

Voor een afspraak kan je steeds bij ons terecht per e-mail of per telefoon